Seminar On UPM Governance And S | OFFICE OF THE LEGAL ADVISOR

Event Summary
Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera

YBhg. Prof. Dato'/Prof./Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.

Untuk makluman YBhg. Prof. Dato'/Prof./Dr./Tuan/Puan,Bahagian Governan dan Integriti (BGI), Pejabat Pendaftar dengan kerjasama Bahagian Audit Dalam UPM akan mengadakan satu program Seminar Pemampanan Tadbir Urus kepada pegawai kanan seperti ketetapan berikut:
Tarikh : 02 Jun 2022 (Khamis)

Masa : 08.00 Pagi

Tempat : Auditorium Rashdan Baba, Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Universiti Putra Malaysia

Justeru, pihak kami berbesar hati bagi menjemput YBhg. Prof Dato'/Prof./Dr./tuan/puan bagi menghadiriseminar yang akan diadakan tersebut. Bagi tujuan tersebut juga, kerjasama YBhg. Prof. Dato'/Prof./Dr./tuan/puan adalah diminta untuk memberikan maklum balas kehadiran melalui pautan google form seperti berikut https://forms.gle/mhFdsj4iDCBab4Wc7 untuk tindakan lanjut pihak urusetia BGI.

Perhatian dan kehadiran YBhg. Prof Dato'/Prof./Dr./tuan/puan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

Updated:: 01/09/2022 [fadirul]